Ինչպես օգտագործել աշխարհի ամենաառողջարար սնունդը՝ սխտորը, և խուսափել տհաճ հոտից
ՖՈՏՈՍխտորը լավագույն և ամենաառողջարար մթերքն է, որը հաճախ կարելի է կիրառել նաև որպես գերազանց բնական բուժամիջոց։ Սակայն, սխտորի հոտի պատճառով մարդիկ շատ հազվադեպ են այն օգտագործում։
Սխտորն առավել առողջարար է, երբ այն օգտագործվում է ամբողջական տեսքով։
Այսպես, կա մի ձև, որի միջոցով հնարավոր է օգտագործել սխտորը, ստանալ նրա օգտակար հատկությունները՝ առանց անհանգստանալու հոտի մասին։
• Առաջին հերթին անհրաժեշտ է գտնել բիո և փոքր սխտորներ, որը կարելի է աճեցնել անգամ տնային պայմաններում։
• Վերցրեք 1 կամ 2 փոքր պճեղ սխտոր և այն դնել ջրի մեջ 10 րոպե։
• Սխտորները հանել ջրից, որն արդեն շատ հեշտությամբ կմաքրվի մատների օգնությամբ։
• Երբեք ճօգտագործեք դանակ։ Շատ կարևոր է, որ սխտորները չվնասվեն և չկտրվեն։ Այս միջոցը հնարավորություն է տալիս խուսափել սխտերի տհաճ հոտից։
• Սխտորը մաքրելուց հետո այն 1 բաժակ ջրով խմեք այնպես, ինչպես խմում եք դեղահաբը։
• Սխտորը պետք է խմել դատարկ ստամոքսին՝ նախաճաշից առնվազն 45 րոպե առաջ։
Այս տարբերակով սխտորն օգտագործելու դեպքում մարմնից և բերանից երբեք տհաճ հոտ չի զգացվի և միևնույն ժամանակ կքաղեք սխտորի հիասքանչ ազդեցությունները, որ այն ունենում է ընդհանուր առողջության, ինքնազգացողության բարելավման վրա։
Օրական բավական է օգտագործել սխտոր 1 կամ 2 փոքր չափի պճեղ։