Նա օրական մեկ բաժակ բրնձաջուր էր խմում. այն, ինչ տեղի ունեցավ նրա հետ, ապշեցնում է
ՖՈՏՈԱյս հին չինական ըմպելիքը պատրաստելու համար ձեզանից կպահանջվի բրինձ և ջուր:
Պատրաստման եղանակը՝
Եթե կարծում եք, թե խոսքն այն ջրի մասին է, որով լվանում եք բրինձը, սխալվում եք: Այս ջուրը խմելի է և առողջարար, բայց այն անգամ մոտ չէ իրական բրնձի ջրին, որի մասին խոսելու ենք: Իսկական սննդարար ջուրն այն է, որի մեջ եփում ենք բրինձը:
Բրնձի ջուրը պատրաստելու համար պետք է սովորականից շատ ջուր լցնել բրնձի վրա և եփել: Կարող եք բրնձի ջուրը խմել կամ օգտագործել մազերը կամ դեմքը լվանալու համար: Այս ջուրը խմելի է թե՛ տաք, թե՛ սառը վիճակում: Կապ չունի, թե ինչպես եք օգտագործում, սննդարար ազդեցությունը կզգաք Ձեր մաշկի վրա:
Բրնձաջրի օգտակար հատկանիշներ
- Կարգավորում է մարմնի ջերմաստիճանը։
- Կանխարգելում է գաստրոէնտերիտը։
- Կանխարգելում և բուժում է փորկապությունը։
- Կանխարգելում է քաղցկեղը։
- Էներգիա է հաղորդում։
Կոսմետիկ հատկանիշներ
- Ձեր մաշկն ավելի կփափկի և գեղեցիկ կդառնա, եթե լվանաք բրնձի ջրով։
- Օգտագործեք այս ջուրը՝ որպես տոնիկ։
- Բրնձի ջուրը կօգնի փակված ծակոտիների դեպքում։
- Բրնձի ջրով լվանալու դեպքում Ձեր մազերն ավելի կառողջանան, փայլ կստանան: