Այս ըմպելիքների մեջ մտնող ճարպերը հալեցնող մթերքների շնորհիվ դուք կարագացնեք նյութափոխանակության գործընթացը:
Սմուզիները նաև փակում են ախորժակը, երկար ժամանակ հագեցածության զգացում են պարգևում:
Նիհարեցնող սմուզիներ
Ուղղակի լցրեք բոլոր բաղադրիչները բլենդերի մեջ և վայելեք հիանալի համը: Խմեք մեկ բաժակ սմուզի նախաճաշին կամ ընթրիքին:
1 Տանձ և բանան
Մաքրեք և կտրատեք երկու տանձ և երկու բանան: Գցեք կտորները բլենդերի մեջ, ավելացրեք 400 մլ կեֆիր, 20գրամ պնդուկ, մի պտղունց դարչին և աղացով մանրացրած 4 ճաշի գդալ կտավատի սերմ:
2 Խնձոր և վարունգ
½ բաժակ պնդուկը, մի ճյուղ թարմ անանուխը, 2 կտրատած վարունգը, 2 կտրատած թթվաշ խնձորը, 4 նեխուրի ցողունները, 2-3 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութը և 2 բաժակ ջուրը լցրեք բլենդերի մեջ և հարեք:
3 Նարինջ և բանան