Ավստրիացի բժիշկը ստեղծել է մի հյութ, որը վերացնում է քաղցկեղը ընդամենը 42 օրում
ՎԻԴԵՈԱվստրիացի Ռուդոլֆ Բրեուսը իր ողջ կյանքը նվիրել է քաղցկեղի բուժումը հայտնաբերելուն։ Գոյություն ունեցող միջոցները նրա կարծիքով արդյունավետ չէին և կարող էին ունենալ ծանր հետևանքներ։
Սակայն կյանքի վերջում, թվում է նա հասել է այն ամենին, ինչը այդքան ժամանակ փնտրում էր։ Նա հայտնաբերել է մի իդեալական բանջարեղներով հարուստ հյութ, որը ամրացնում է իմունային համակարգը և ստիպում է նրան հարձակվել քաղկեղածին բջիջների վրա։
Եվ ամենահետաքրքիրը այն է, որ այդ հյութը ապացուցել է իր արդյունավետությունը։
Դեռ կենդանության օրոք Բրեուսը փորձարկել է իր ստեղծած հյութը 45 հազար քաղցկեղով հիվանդ մարդկանց վրա։ Արդյունավետությունը՝ գրեթե 100% է։
Ավստրացին այս թեմայով գիրք է գրել, որը թարգմանվել է 7 լեզուներով։
Այնտեղ նա նաև պատմել է, որ հայտնաբերել է հատուկ դիետա, որը տևում է 42 օր։ Իմաստը կայանում է նրանում, որ ամբողջ այդ ընթացքում չուտեք ոչինչ, բացի բանջարեղենային հյութից և թեյից։ Քաղցկեղածին բջիջները զրկվում են շաքարից և այլ սննդարար նյութերից, սակայն դրա հետ մեկտեղ ապահովել առողջ բջիջների կենսունակությունը։
Բացի այդ, նման դիետայից հետո մարմնի ընդհանուր վիճակը շատ անգամներ կբարելավվի:
Բաղադրիչներ՝
- Շաքարի ճակնդեղ — 55%,
- Գազար- 20%,
- Նեխուրի արմատ- 20%,
- Կարտոֆիլ-3%,
- Բողկ-2%
Խմել կարող եք այնքան, որքան ցանկանում եք։ Կարևորը՝ այդ ժամանակ չընդունեք շաքար, միս, ավելի լավ է ընդհանրապես սահմանափակվել այս հյութով և եթե չկա հնարավորություն,ապա բավարարվել հյութի կազմի մեջ մտնող բանջարեղեղններով։
Ոչ միայն հիվանդների համար
Ճակընդեղը հարուստ է հակաօքսիդիչներով և C, B1, B2 եւ B6 վիտամիններով: Այն պարունակում է նաև ֆոլաթթու, կալիում, ֆոսֆոր, մագնեզիում, կալցիում, նատրիում, երկաթ, ցինկ: Ահա թե ինչու այս բանջարեղենը համարվում է առավել օգտակար:
Սակայն ամենակարևորը, այն պարունակում է «բետացիաններ» (ի դեպ, հենց դրա պատճառով էլ այն մանուշակագույն է): Շատ ուսումնասիրություններ հաստատել են, որ ճակնդեղն արդյունավետ միջոց է քաղցկեղի և լեյկեմիայի դեմ պայքարելու:
Բետաինը դա այնպիսի ամինաթթու է, որը հարուստ է հզոր հակաքացկեղածին միջոցներով։
Ի դեպ, հղի կանանց այս հյութը շատ օգտակար է։ Այն պարունակում է մեծ քանակությամով ֆոլաթթու։ Նաև այն խթանում է լյարդի լավ աշխատանքին, վերացնում է փորկապությունից, գլխացավից, լուծում է մաշկի հետ կապված խդնիրները և այլն։
Ընդհանուր առմամբ ճակնդեղը շատ օգտակար բանջարեղեն է, այնպես որ ավելի լավ է այն մտցնեք ձեր սննդակարգի մեջ։