ՔԱՂԱՔԱԿԱՆՈՒԹՅՈՒՆ ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹ ՍՊՈՐՏ ՄԱՄՈՒԼԻ ՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՏՆՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՖՈՏՈ ՎԻԴԵՈ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ ԻՐԱՎՈՒՆՔ


Օրվա բաղադրատոմս. Մսային ռուլետ սերուցքային սոուսով

ՖՈՏՈ

Բաղադրիչներ

 

Պատրաստման եղանակ

  1. Միսը բարակ շերտերով կտրատում ենք, մուրճիկով լավ ծեծում, աղ ու պղպեղ ենք ցանում և ծածկում պոլիէթիլենային թաղաթով:
    msayin-rulet-banjareghenayin-mijukov
  2. Մսի վրա դնում ենք 1 կտոր բեկոն, ինչպես նաև շարում ենք կտրատած սոխն ու վարունգը (50 մլ վարունգի հյութը պահում ենք սոուսի համար): Զգուշությամբ փաթաթում ենք և ամրացնում չոփիկներով:
    msayin-rulet-banjareghenayin-mijukov
  3. Այնուհետև բուսայողով տապակում ենք, ինչից հետո էլ զգուշությամբ հանում ենք չոփիկները:
    msayin-rulet-banjareghenayin-mijukov
  4. Պատրաստում ենք սոուսը: Տաքդեղն ու սոխը բլենդերով մանրացնում ենք, ավելացնում ջուրը, վարունգի հյութը, մանանեխը, օսլան, աղը, լոլիկի մածուկը և լավ խառնում ենք:
    msayin-rulet-banjareghenayin-mijukov
  5. Սոուսը լցնում ենք թավայի մեջ և մսային ռուլետների հետ մարմանդ կրակին, փակ կափարիչով եփում ենք 30-40 րոպե:
    msayin-rulet-banjareghenayin-mijukov
  6. Այնուհետև ավելացնում ենք սերուցքը և եփում ևս 5 րոպե:
    msayin-rulet-banjareghenayin-mijukov
  7. Ահա և վերջ մսային ռուլետները պատրաստ են:
    msayin-rulet-banjareghenayin-mijukov
  8. Սոուսը լցնում ենք առանձին ամանի մեջ և մատուցում ռուլետների հետ:
    msayin-rulet-banjareghenayin-mijukov
Historical Dates ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ
Most Popular