Միսը բարակ շերտերով կտրատում ենք, մուրճիկով լավ ծեծում, աղ ու պղպեղ ենք ցանում և ծածկում պոլիէթիլենային թաղաթով:
Մսի վրա դնում ենք 1 կտոր բեկոն, ինչպես նաև շարում ենք կտրատած սոխն ու վարունգը (50 մլ վարունգի հյութը պահում ենք սոուսի համար): Զգուշությամբ փաթաթում ենք և ամրացնում չոփիկներով:
Այնուհետև բուսայողով տապակում ենք, ինչից հետո էլ զգուշությամբ հանում ենք չոփիկները:
Պատրաստում ենք սոուսը: Տաքդեղն ու սոխը բլենդերով մանրացնում ենք, ավելացնում ջուրը, վարունգի հյութը, մանանեխը, օսլան, աղը, լոլիկի մածուկը և լավ խառնում ենք:
Սոուսը լցնում ենք թավայի մեջ և մսային ռուլետների հետ մարմանդ կրակին, փակ կափարիչով եփում ենք 30-40 րոպե:
Այնուհետև ավելացնում ենք սերուցքը և եփում ևս 5 րոպե:
Ահա և վերջ մսային ռուլետները պատրաստ են:
Սոուսը լցնում ենք առանձին ամանի մեջ և մատուցում ռուլետների հետ: