ՔԱՂԱՔԱԿԱՆՈՒԹՅՈՒՆ ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹ ՍՊՈՐՏ ՄԱՄՈՒԼԻ ՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՏՆՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՖՈՏՈ ՎԻԴԵՈ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ ԻՐԱՎՈՒՆՔ


Օրվա բաղադրատոմս. Արագ ռուլետ

ՖՈՏՈ

Բաղադրիչներ

 

Պատրաստման եղանակ

  1. Պատրաստում ենք բիսկվիթը: Ձուն լավ հարում ենք, ավելացնում խտացրած կաթն ու զանգվածը լավ խառնում ենք: Այնուհետև լցնում ենք ալյուրն ու փխրեցուցիչը և խմոր հունցում: Խմորը լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքսացրած ջեռոցում 7-10 րոպե:
    arag-rulet
  2. Բիսկվիթը ռուլետանման փաթաթում ենք:
    arag-rulet
  3. Մի քանի րոպե անց յուղաթուղթը հանում ենք բիսկվիթի վրան նուտելլա քսում և մանրացրած պնդուկ լցնում:
    arag-rulet
  4. Ռուլետի վրա նույնպես նուտելլա ենք քսում, պնդուկ ցանում և մատուցում:
    arag-rulet
  5. Անչափ համեղ ռուլետ ստացանք:
    arag-rulet
Historical Dates ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ
Most Popular