Օրվա բաղադրատոմս. Արագ ռուլետ
ՖՈՏՈԲաղադրիչներ
- Բիսկվիթի համար՝
- ալյուր - 250 գր
- խտացրած կաթ - 1 բանկա
- փխրեցուցիչ - 1 թ/գդ
- ձու - 1 հատ
- Կրեմի համար՝
- պնդուկ - 60 գր
- նուտելլա - 250 գր
Պատրաստման եղանակ
- Պատրաստում ենք բիսկվիթը: Ձուն լավ հարում ենք, ավելացնում խտացրած կաթն ու զանգվածը լավ խառնում ենք: Այնուհետև լցնում ենք ալյուրն ու փխրեցուցիչը և խմոր հունցում: Խմորը լցնում ենք յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքսացրած ջեռոցում 7-10 րոպե:
- Բիսկվիթը ռուլետանման փաթաթում ենք:
- Մի քանի րոպե անց յուղաթուղթը հանում ենք բիսկվիթի վրան նուտելլա քսում և մանրացրած պնդուկ լցնում:
- Ռուլետի վրա նույնպես նուտելլա ենք քսում, պնդուկ ցանում և մատուցում:
- Անչափ համեղ ռուլետ ստացանք: