ՔԱՂԱՔԱԿԱՆՈՒԹՅՈՒՆ ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹ ՍՊՈՐՏ ՄԱՄՈՒԼԻ ՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՏՆՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՖՈՏՈ ՎԻԴԵՈ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ ԻՐԱՎՈՒՆՔ


Օրվա բաղադրատոմս. Աղցան Կեսար

ՖՈՏՈ

Բաղադրիչներ

 

Պատրաստման եղանակ

  1. Հավի կրծքամիսը խառնում ենք համեմունքների հետ և թողնում մարինացվի, այնուհետև 2 կողմից տապակում ենք: Ձվերը խաշում ենք և 4 մասի բաժանում, ֆետան մանր խորանարդիկների ենք բաժանում, իսկ հազարի թերթերը ձեռքով կտրում:
    Պատրաստում ենք սոուսը: Ձուն հարում ենք, ավելացնում ճզմած սխտորը, վուսթերյան սոուսը, աղը, պղպեղը, կիտրոնի հյութը և լավ խառնում ենք: Այնուհետև կամաց-կամաց ավելացնում ենք ձիթայուղն այնքան, մինչև ստանանք մայոնեզի խտության սոուս:
    Հացը խորանարդիկների ենք բաժանում, թաթախում ձիթայուղի և համեմունքների մեջ և տապակում:
    Աղցանի բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք:
    axcan-kesar
  2. Ահա և վերջ:
    axcan-kesar
Historical Dates ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ
Most Popular