ՔԱՂԱՔԱԿԱՆՈՒԹՅՈՒՆ ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹ ՍՊՈՐՏ ՄԱՄՈՒԼԻ ՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՏՆՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՖՈՏՈ ՎԻԴԵՈ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ ԻՐԱՎՈՒՆՔ


Ցածր կալորիականությամբ և արագ պատրաստվող խնձորով ռուլետ

ՖՈՏՈ

Այս աղանդերը հիանալի տարբերակ է նիհարել ցանկացողների համար: Պատրաստման եղանակը պարզ է և արագ:

Անհրաժեշտ են.

1. 2 շերտ շերտավոր խմոր

2. 2-3 խոշոր խնձոր

3. 1/2 թ. գդալ դարչին

4. 2 ճ. գդալ շաքավազ

5. 2 ճ. գդալ ալյուր

6. Կես բաժակ կտրատած ընկույզ

7. 3 ճ. գդալ շագանակագույն շաքավազ

8. 1 ձու, 1 թ. գդալ ջուր

Պատրաստման եղանակը.

1. Տաքացնել ջեռոցը 190 աստիճան:

2. Մաքրել խնձորը, կտրատել խորանարդաձև, լցնել տարրայի մեջ, ավելացնել դարչինը, երկու տեսակի շաքարավազը, ալյուրը: Թողնել 20 րոպե, որպիսի խնձորի հյութը քամվի:

приготовление штруделя

3. Առանձին տարրայի մեջ խառնել ընկույզը, երկու տեսակի շաքարավազը:

Գրտնակել խմորի շերտը, վրան տարածել ընկույզով խառնուրդը, այնուհետև տարածել խնձորի զանգվածը:

приготовление штруделя

Միջուկը ծածկել, խմորի ծայրերը ծալելով: Նույնը կրկնել երկրորդ շերտի դեպքում:

приготовление штруделя itemprop=

Այնուհետև դեպի ներս ծալել երկու կողմերը: Դնել ռուլետները թիթեղի վրա, վրան քսել ջրով հարած ձուն, յուրաքանչյուր ռուլետի վրա կտրվածքներ կատարել:

приготовление штруделя

Թխել ջեռոցում 40-45 րոպե:

Կարող եք մատուցել վանիլային պաղպաղակով: 

Картинки по запросу яблочный штрудель с ванильным мороженым картинки

Historical Dates ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ
Most Popular