Ահա, թե ինչու է պետք տանը դափնու տերև այրել ...
ՖՈՏՈՍակայն այն ունի ևս մեկ շատ կարևոր հատկանիշ: Դափնու տերևի հոտը շնչելով ձեր օրգանիզմը սկսում է առողջանալ, լավանում է ինքնազգացողությունը, բացվում է շնչառությունը և լավանում է սրտի աշխատանքը: Այդ իսկ պատճառով շատ կանայք տանը դափնու տերև են այրում:
Այն նաև բուժական հատկություններ ունի (միզամուղ է, ունի հանգստացնող և արյան ճնշումն իջեցնող հատկություն):
Հատկանշական է նշել, որ կան դափնու տերևի մի քանի տեսակներ, որոնք թունավոր են մարդկանց և ընտանի կենդանիների համար: Բոլոր երկրներում չէ, որ դափնու տերևը վաճառվում է խոհարարական նպատակներով: Դա հանգեցրել է նրան, որ ուտեստի պատրաստումից հետո, այն անպայման պետք է հանել: Այսպիսով, բոլոր բաղադրատոմսերում, որտեղ օգտագործում են դափնու տերև, խորհուրդ է տրվում ուտեստի պատրաստումից հետո դափնու տերևը հանել:
Մանրամասներն՝ այստեղ: