Ամանորին ընդառաջ. Քյուֆթա .Պատրաստման եղանակը
ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆԲաղադրամասեր 700 գ տավարի միս, 1 հատ սոխ, 50 մլ կաթ, 50 մլ կոնյակ, 100 մլ կարմիր չոր գինի, 50 գ սերուցքային կարագ, 1 կ նուռ, Աղ, Սև աղացած պղպեղ, Կանաչեղեն Պատրաստման եղանակը Վերցնել թարմ տավարի միս, լավ լվանալ։
Միսը կտրատել կլոր կտորների։ Ամենաքիչը 3 անգամ անցկացնել մսաղացով։
Միսը պետք է դառնա էլաստիկ զանգված։ ֆարշի վրա ավելացնել աղ, սև պղպեղ և շատ լավ խառնել։ Ավելացնել կոնյակը և խառնել։ Ավելացնել կաթ, կրկին խառնել։
Սոխը մանրեցնել, ավելացնել մսի վրա և լավ խառնել։ Պիալայի միջոցով մսին տալ ֆորմաներ։ Ջուրը եռացնել, ավելացնել աղ `