Կարմիր պղպեղ՝ եղունգների ամրության համար
ՖՈՏՈԿարմիր պղպեղը սնուցում է եղունգները վիտամիններով և հանքային նյութերով, ամրացնում է դրանք, սպիտակեցնում է եղունգները։
Դիմակ՝ եղունգների համար.
Խառնեք ցանկացած խոնավեցնող կրեմը կես թեյի գդալ աղացած պղպեղի հետ՝ մեկ թեյի գդալ եռացրած ջրով և ավելացրեք նույն քանակությամբ կիտրոնի թթու:
Տաքացրեք քսուքը 10 րոպե ջրով կաթսայի մեջ, և ընթացքում պարբերաբար խառնեք:
Սառեցրեք դիմակը և քսեք եղունգներին։
Փաթաթեք եղունգները պոլիէթիլենային տոպրակով և ծածկեք սրբիչով: Դիմակը անհրաժեշտ է պահել 20 րոպե:
Այս դիմակը կարելի է անել ամիսը մեկ անգամ: Այն կօգնի ամրացնել եղունգները: Այս դիմակից հետո եղունգները այլևս չեն շերտավորվում և չեն կոտրվում: