Լցոնած կարտոֆիլ. Այս ախորժելի ուտեստով կզարմացնեք ողջ ընտանիքին
ՖՈՏՈԱրդյոք կգտնվի մեկը, ոչ իչ սիրում կարտոֆիլը մսով: Ձեզ ենք ներկայացնում մի շատ համեղ համադրություն՝ ախոժելի տեսքով: Ֆարշի համար կարող եք օգտագործել տարբեր մսեր:
Բաղադրիչները
- Կարտոֆիլ — 15 հատ
- Ֆարշ— 250 գրամ
- Սոխ — 1 հատ
- Տոմատի մածուկ՝ ըստ ճաշակի
- Աղ՝ ըստ ճաշակի
- Սև պղպեղ (աղացած) ՝ ըստ ճաշակի
- Թթվասեր — 50 գրամ
- Սերուցքային կարագ — 50 գրամ
Պատրաստումը
Կարտոֆիլի կեղևը մաքրեք և մեջտեղից կտրեք: Դրեք ջրով կաթսայի մեջ թող կիսաեփ եփվի: մսի ֆարշին ավելացրեք մանրացված սոխը, աղը, սև պղպեղը: Կարտոֆիլի մեջը փոսիկ բացեք և մեջը լցրեք ֆարշը:
Առանջին ափսեի մեջ միասին խառնած թթվասերը, հալեցրած կարագը, տոմատի մածուկը բացեք ջրով և լցրեք վրան: