ՔԱՂԱՔԱԿԱՆՈՒԹՅՈՒՆ ՀԱՍԱՐԱԿՈՒԹՅՈՒՆ ՄՇԱԿՈՒՅԹ ՍՊՈՐՏ ՄԱՄՈՒԼԻ ՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՏՆՏԵՍՈՒԹՅՈՒՆ ՖՈՏՈ ՎԻԴԵՈ ՎԵՐԼՈՒԾՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐ ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ ՄԻՋԱԶԳԱՅԻՆ ԱՄԵՆԱԸՆԹԵՐՑՎԱԾ ԻՐԱՎՈՒՆՔ


Օրվա բաղադրատոմս. Հավի թևիկ պանրային սոուսով

ՖՈՏՈ

Բաղադրիչներ

 

Պատրաստման եղանակ

  1. Պատրաստում ենք սոուսը։ Պանիրը քերում ենք, կարագը հալեցնում, ավելացնում ենք ալյուրը և խառնում, ինչից հետո էլ լցնում ենք տաք կաթը և կրկին խառնում։ Վերջում ավելացնում ենք պանիրը և խառնելով սոուսը եռացնում (ցանկության դեպքում կարող ենք նաև ճզմած սխտոր ու կտրատած կանաչի ավելացնել)։
    havi-tevik-panrayin-sousov
  2. Տապակի մեջ լցնում ենք 1 ճ/գդ բուսայուղ և լավ տաքացնում, ինչից հետո էլ 20 րոպե տապակում ենք հավի թևիկները։ Ժամանակը լրանալուն պես ծածկում ենք կափարիչով և տապակում ևս 5 րոպե։ Այնուհետև լցնում ենք 50 մլ ջուր և համեմունքներ ու տապակում 5-10 րոպե՝ կափարիչը բացելով։
    havi-tevik-panrayin-sousov
  3. Ահա և վերջ։ Մատուցում ենք պանրային սոուսի հետ։
    havi-tevik-panrayin-sousov
Historical Dates ՊԱՏՄՈՒԹՅԱՆ ԱՅՍ ՕՐԸ
Most Popular